Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair

Htela bih da posetim grad Kasteljon de la Plana u Španiji . Da li možete da mi preporučite neki direktan let iz Beograda ili okruženja pošto ne bih da presedam ako je moguće. Ostala bih oko 7 dana. Hvala puno. Dijana Knežević, Beograd

Posetilac: Dijana Knežević, Beograd
Datum: 29.03.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair

Poštovana gospođo Knežević,

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air počinje direktno da leti na liniji Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair od 16.06. 2019. u oba pravca. Let na liniji Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair-om je za sada planiran kao sezonski, i po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, će se obavljati do 15.09.2019. Najpovoljnija cena povratne avionske karte na liniji Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair avio kompanijom je za termine putovanja 26.06.19-03.07.19. Cena povratne avionske karte Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair-om sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 13811 dinara. Da biste avionsku kartu Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što cene avionskih karata nisu fiksne. Uživajte u prelepom španskom gradu koji se nalazi u autonomnoj zajednici Valensija. Kasteljon je od Valensije udaljen 77km vožnje, a od Barselone 282km vožnje. Za sve dodatne informacije u vezi leta na liniji Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!


Red letenja na linij Budimpešta Kasteljon

- Odlazak iz Budimpešte za Kasteljon:

JUN26Budapest – Castellón17:35 – 20:30 (W6 2379)


- Povratak iz Kasteljona u Budimpeštu:

JUL03Castellón – Budapest21:00 – 23:40 (W6 2380)

Putno zdravstveno osiuranje za putovanje u Španiju 

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Budimpešta Castellon (Kasteljon) de la Plana Wizzair našim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Kasteljonu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: